Heldenpresentatie

Heldenpresentatie

Ziet een koper jouw woning tussen de overige 100den woningen?

Geen zorgen, met onze heldenaanpak springt jouw woning in het oog.
Het enige wat jij dient te doen, is jouw woning netjes opruimen, ons binnenlaten en de rest doen wij!

Indien nodig passen we onze homestyling toe. Dit houdt in dat we enkele kleine zaken aanpassen en decoreren om nog meer het thuisgevoel te creëren voor onze kopers.
Staat jouw eigendom leeg? Geen probleem voor onze helden, jouw woning wordt netjes aangekleed en ingedeeld met kartonnen meubels en toffe decoratie!

 

      

Hiernaast zorgen wij voor een prachtige fotopresentatie met de mooiste troeven van jouw woning en geven de kopers een realistisch beeld door onze 360° beelden.
Door de 360° tour in jouw woning kunnen kopers jouw woning alvast bezoeken vanuit hun eigen zetel voordat ze persoonlijk langskomen. 
Dit doen wij voor alle woningen, ongeacht de prijsklasse!

 

Is jouw woning toe aan een opfrisbeurt of een renovatie?
Nog een extra troef zijn onze renders of digitale renovaties. Wij maken 3D renders van hoe jouw woning eruit zou kunnen zien zodat de kopers de mogelijkheden onmiddellijk op beeld zien.

         

 

 

Hierbovenop zorgen we ook nog dat de kopers beschikken over het juiste kostenplaatje dankzij onze samenwerking met settle, zodat jouw woning de grootste kans heeft om meteen een nieuwe eigenaar te vinden!

Naast deze unieke tools, beschrijven wij jouw eigendom met de nodige passie en het juiste gevoel om te adverteren op alle gekende immo sites en sociale media kanalen.

Uw eigendom verdient de heldenaanpak!